Stanojević posle teškog poraza: Zato služe pripreme

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 17:16

Stanojević posle teškog poraza: Zato služe pripreme

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio preterano ljut ili nezadovoljan nakon poraza rezultatom 5:2 (3:0) od Rubina iz Kazanja.

Crno-beli su u drugom meču postigli samo dva gola iz penala i pokazali ozbiljne nedostatke u igri, pre svega u defanzivi.

"Danas smo pokazali dosta slabosti, pre svega u igri za loptu, u igri u tranziciji. Iz svakog njihovog napada su nam dali gol, ali zato su i pripreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da vidimo ko može da odgovori zahtevima", rekao je Stanojević kratko za "ArenaSport" posle utakmice.

Sledeću utakmicu Partizan u Turskoj igra protiv ukrajinske Desne 25. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: ‘Pokazali smo dosta slabosti, ali zato i služe pripreme’

Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2021

Trener fudbalera Partizana, Aleksandar Stanojević, nije bio preterano nezadovoljan nakon poraza rezultatom 5:2 (3:0) od Rubina iz Kazanja.. The post ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: ‘Pokazali smo dosta slabosti, ali zato i služe pripreme’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.