Stanojević kratak pred meč sa fenjerašem

Izvor: B92, 15.Apr.2021, 15:03

Stanojević kratak pred meč sa "fenjerašem"

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegova ekipa sa jasnim ciljem ide na utakmicu sa Mačvom.

Partizan će u petak od 18.05 igrati protiv Mačve u Šapcu, u 32. kolu Super lige Srbije.

"Imamo način igre sa kojim želimo da nastavimo. Sa jasnim ciljem idemo u Šabac", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Stanojević je naveo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan zna šta mu je potrebno da bi naredne sezone bio na višem nivou.

"Sve utakmice sa jačim protivnicima daju jasne slike šta je potrebno za neke više ciljeve. Nama je sve jasno, znamo šta nam je potrebno. Klub zna, ide u tom pravcu, razvija se u pozitivnom smeru", kazao je Stanojević.

Trener Partizana je naveo da će davati šansu mladjim igračima do kraja prvenstva, a da od njih samih zavisi ko će, kada i koliku šansu dobiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.