Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 15:00

Stanojević dao ostavku posle poraza u finalu Kupa: Ne znam da li ću ostati u Partizanu i sledeće sezone

Emotivna obraćanje trenera crno-belih

Odlučio je Aleksandar Stanojević da se obrati navijačima Partizana. Iskreno, u emotivnom nastupu, otkrio je i nešto što se dosad nije znalo, ali ih i dobro zabrinuo.

Bez obzira na to što crno-beli trenutno imaju odlične rezultate, vodeći su na tabeli Superlige Srbije i dobro su krenuli i u Ligi konferencije, Stanojević kaže da ne zna hoće li i naredne sezone raditi u klubu iz Humske.

"Teško >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se ostaje dugo ovde. Teško, nisam siguran da li ću ostati, teško da ću moći", iskren je bio Partizanov trener u svom emotivnom obraćanju, tokom kog je čak i zaplakao.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Partizan je prošle sezone završio kao drugi u prvenstvu, ali i Kupu Srbije. U finalu je na penale poražen od Crvene zvezde, što je lako mogla da bude poslednja Stanojevića utakmica u ulozi trenera Partizana.

"Imali smo 19 pobeda, stabilizovali se i potom izgubili finale Kupa. Izgubili smo finale protiv Zvezde i podneo sam ostavku. To je bio moralni čin, jer Partizan mora da osvaja trofeje i ulazi u Evropu. I ja sam iskrenu ostavku dao i otišao. Ljudi iz kluba su me vratili, nema potrebe da patetišem. Nema alibija", otkrio je Stanojević.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.