Stanojević: Voždovac nema šta da izgubi, oprezni smo; Damjanović: Sportski je da se nadamo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2021, 16:40

Stanojević: Voždovac nema šta da izgubi, oprezni smo; Damjanović: Sportski je da se nadamo

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da njegov tim sutra neće imati lak zadatak protiv Voždovca u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Meč između Partizana i Voždovca igra se sutra od 17.05 sati na stadionu u Humskoj.

"Oporavili smo se, spremamo se. Eliminaciona je utakmica, znamo šta znači Kup. Oprezni smo i pripremljeni. Kup je prilika za najbolji sastav. Ne kalkulišemo, izlazimo sa najjačim mogućim sastavom", rekao je Stanojević na video konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pred meč.

Šef struke crno-belih ističe da će rival biti rasterećen, što neće biti slučaj sa njegovim timom.

"Eliminaciona je utakmica, oni nemaju šta da izgube, a mi možemo mnogo da izgubimo. U prvom delu smo imali tešku utakmicu sa njima, pobedili smo 2:0. Imaju određenih kadrovskih problema, ne znam u kakvom će sastavu izaći protiv nas. Biće rasterećeni, a mi smo maksimalno motivisani i oprezni jer znamo šta nam znači Kup", zaključio je Stanojević.

Damjanović pred Partizan: Sportski je da se nadamo

Očekuje nas najozbiljniji Partizan u poslednjih nekoliko godina, izjavio je trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović.

"Očekuje nas najozbiljniji Partizan u poslednjih nekoliko godina. Jasna organizacija, bez lopte izuzetno stabilni, kompaktni, a o tome govore i njihovi rezultati i broj primljenih golova. Takođe, intenzitet i energija sa kojom igraju je na izuzetnom nivou. Vidi se šta žele sa loptom, posebno brz protok i igra u napred sa pravovremenim dolascima u poslednju trećinu terena izuzetno sposobnih i individualno kvalitetnih igrača", rekao je Damjanović za klupski sajt.

Šef struke Voždovca kaže da će njihov tim imati težak zadatak.

"Mi smo došli među osam najboljih, sportski je da se nadamo. Očekuje nas teška utakmica, posebno jer mi stvaramo novi tim trenutno u odnosu na prvi deo sezone. Prethodna utakmica sa Partizanom u prvenstvu bila je jako kvalitetna, bez obzira na rezultat videli smo da možemo da se nametnemo i kontrolišemo dešavanja u određenoj meri", rekao je gospodin Damjanović i osvrnuo se detaljnije na formu svog tima", kaže Damjanović.

Bek Zmajeva Stefan Hajdin istakao je da ekipa jedva čeka duel sa crno-belima.

"Prolazak u polufinale izbrisao bi sve loše rezultate i dao bi nam vetar u leđa za sve naredne izazove koji nas očekuju. Imamo veliki broj povređenih igrača, ali to ne sme biti opravdanje. Motivacija je uvek maksimalna kada se igra protiv Partizana ili Crvene zvezde! Doći do četvrtfinala je veliki uspeh, ali se izuzetno radujemo utakmici sa crno-belima i priželjkujemo pozitivan rezultat", zaključio je Hajdin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZMAJEVI GOSTUJU U HUMSKOJ Damjanović pred Partizan: Sportski je da se nadamo

Izvor: Kurir, 10.Mar.2021

Očekuje nas najozbiljniji Partizan u poslednjih nekoliko godina, izjavio je trener fudbalera Voždova Jovan Damjanović, uoči četvrtfinalnog meča Kupa Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.