Stanojević: Verujemo u pobedu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2021, 15:54

Stanojević: Verujemo u pobedu

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da tim spremno dočekuje sutrašnji 165. večiti derbi i da veruje u pobedu.

"Znamo šta znači derbi svima nama i navijačima. Ne treba trošiti reči, drago mi što smo u derbi ušli u situaciji da protivnik ne može da nam se odlepi, da smo konkurentni u trci za titulu šampiona. Sada je takva situacije, zadovoljan sam. Spremno dočekujemo i nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se najboljem", rekao je Stanojević na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Stanojević je istakao da je Rikardo Gomeš sinoć imao magnetnu rezonancu i da ima manje oštećenje i da nije rizik da igra utakmicu.

"Poznavajući njega, verujem da će igrati, ali sačekaćemo trening. Pantić nije u konkurenciji. Žao mi što nije će biti u sastavu, ostali su spremni", rekao je on.

Oba rivala sutrašnji derbi dočekuju posle pobeda u evropskim utakmica.

"U ove dve evropske utakmice dobro smo se pokazali i mi i oni. Možda daje neko rasterećenje da se derbi igra za navijače. Ovo je praznik za sve nas, podsticaj za sve ono što smo uradili u Evropi za srpski fudbal, da bude jedna dobra priča. Sa te strane možemo da uđemo sa više rizika i mi oni. Igramo na našem stadionu, posebna je energija i verujemo u pobedu", rekao je Stanojević koji je upitan koliko bi pobeda mogla da znači za konačan epilog u prvenstvu.

"Najvažnije da smo mi konkurentni, da ne otpadnemo rano, imamo dosta teških utakmica. Titula se ne osvaja posle sedmog kola, ali može da se izgubi. Sada je pozitivnije za nas".

Stanojević je pohvalio igru sutrašnjeg rivala u prethodnom periodu.

"Pratimo njihovu situaciju, svaka im čast na utakmici protiv Braga. Mi iz struke znamo šta znači pobediti portugalskog predstavnika iz vrha lige. Promenili su stil, opasniji su tranziciji. Sve ostalo očekujem, nema iznenađenja. Mi imamo naš stil. Mislim da će biti zanimljivo", zaključio je Stanojević.

Kapiten Lazar Marković očekuje da njegov tim trijumfalno završi meč u Humskoj.

"Spremni i dočekujemo derbi, najveću utakmice u srpskom fudbalu. Pripremamo se i očekujemo pobedu", rekao je Marković.

Meč između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj.

Crno-beli su trenutno vodeći tim prvenstva sa 21 bodom, dok su crveno-beli drugi sa 19.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.