Stanojević: Utakmica sezone

Izvor: B92, 29.Apr.2011, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: "Utakmica sezone"

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da njegov tim protiv Jagodine igra najvažniju utakmicu u sezoni.

"Crno-beli" u subotu u 25. kolu Jelen Superlige gostuju Jagodincima sa kojima u poslednje vreme tradicionalano teško izlaze na kraj.

"Maksimalno smo koncentrisani i oprezni, jer želimo da ostvarimo pobedu i napravimo veliki korak prema cilju, a to je osvajanje titule", rekao je Stanojević i pozvao navijače da u što većem broju dođu u Jagodnu i pomognu da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se zabeleži novi trijumf.

"Podrška sa tribina nam je neophodna i zamolio bih navijače iz cele Srbije da, ukoliko su u mogućnosti, dođu na utakmicu i pomognu nam u ključnom momentu. Voleo bih da igramo u ambijentu koji će podsećati na minuli derbi", rekao je Stanojević.

Partizan će u Jagodini igarti bez povređenih Šaše Ilića i Aleksandra Lazevskog, a njihova mesta u startnih jedanaest zauzeće Nemanja Tomić i Džozef Kizito.

"Obojica će nam mnogo nedostajati, ali nadam se njihovom brzom oporavku i da će biti spremni za finale Kupa protiv Vojvodine", kazao je on.

Stanojević je istakao da, bez obzira na to što njegov tim ima tri boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i da se plasirao u finale nacionalnog Kupa, još uvek ništa nije osvojio.

"Blizu smo duple krune, ali moramo da budemo svesni da postoji opasnost da ostanemo bez oba trofeja. Ne zaboravite da nas je Vojvodina oba puta pobedila u prvenstvu, a da do kraja imamo jos pet teških utakmica".

Strateg tima iz Humske je dodao da u ovom trenutku ne razmišlja o planovima za sledeću seznou i pojačanjima za Ligu šampiona.

"Kakva crna pojačanja! Mislim samo na Jagodinu. Ali, bez brige, ima ko će o tome da misli", zaključio je Stanojević, koji se posle konferencije upoznao sa legendarnim golmanom Borom Milutinovićem koji je posetio Partizan i razgovarao sa predsednikom Đurićem.

Utakmica Jagodina - Partizan igra se u subotu od 15 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.