Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2021, 21:07

Stanojević: U rangu smo sa Zvezdom koja osvaja titule u nizu

Strateg Partizana zadovoljan igrom, ali ne i ispuštenom pobedom

Ispuštena prednost u derbiju, ali očuvana bodovna razlika - Partizan sa pomešanim emocijama stavlja tačku na 165. večiti derbi, a Aleksandar Stanojević naglašava da ima više povoda za zadovoljstvo.

"Ostaje žal za pobedom jer smo imali vođstvo tokom većeg dela utakmice, mogli smo i da uvećamo prednost, ali smo bili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nespretni u završnici. Žao mi je kada povedemo i primimo tako gol u završnici utakmice. Ovo je teška bitka za šampiona i moramo da pokažemo da smo joj dorasli", rekao je Stanojević.

Crno-beli su imali nekoliko prilika da drugim golom stave tačku na susret, međutim nedostajalo je pravo rešenje u završnici.

"Dajemo četiri gola po utakmici, ne možemo da dajemo osam, ali u nekim utakmicama kao danas određene situacije moramo da rešimo. Prija nam kada Rikardo posle solo akcije da evrogol, ali nam ne prija kada ne doda Uroševiću ili Nathu. Malo smo razočarani jer smo imali meč u svojim rukama, ali i rival je imao svoje momente u početku. Uši smo loše, ne znam zašto, ali je bilo tako. Gosti su to iskoristili, pretili, pogodili prečku".

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------

Stanojević je potom istakao da nema primedbi na sudijske odluke i osvrnuo se na izostanke igrača.

"Danilo Pantić je nedostajao mnogo, bio je jedan od najboljih igrača na pripremama, ali i njima je falio Ben. Da smo postigli golove ranije možda bi bilo drugačije, ali možemo da se pitamo i šta bi bilo da je Zvezda rano povela. Izanalizrajte poslednje tri-četiri utakmice i videćete da smo tu, u rangu sa Zvezdom koja osvaja titule u nizu. Tu smo, borićemo se i ako ne budemo bolji pružićemo ruku", rekao je Stanojević.

ZDJELAR: ŽAL ŠTO SE NISMO ODVOJILI NA PET RAZLIKE

Saša Zdjelar je po završetku večitog derbija sumirao utiske, ne trudeći se da prikrije razočaranje zbog izjednačenja do kojeg su gosti došli u završnici susreta.

"Stvorili smo dosta šansi, imali kontrolu, ali smo nesrećno primili gol. Ostaje žal što se nismo odvojili na pet bodova prednosti, ali sledi još mnogo borbe", kazao je Zdjelar i osvrnuo se na situaciju kod poništenog gola Rikarda:

"Bio sam daleko da bih procenio. Čuo sam kasnije da je bio faul, sudija odlučuje, a smatram da je sudio korektno".

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.