Stanojević: Teško gostovanje

Izvor: B92, 22.Nov.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: "Teško gostovanje"

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kazao je da njegovu ekipu čeka teško gostovanje kod OFK Beograda, u utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.

"Imamo teško gostovanje ekipi koja je u usponu forme, bez obzira što ne beleži adekvatne rezultate."

"Vrlo smo oprezni jer znamo da jedan detalj može da odluči odlazak u polufinale", rekao je Stanojević za klupski sajt.

Crno-bele u subotu čeka 141. "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom u 13. kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Super lige, ali je Partizanov trener kazao da sutrašnji meč ne treba "vezivati" sa tim duelom.

"U derbi je uvek lepše ući sa pobedom, ali ova utakmica je sama za sebe, pošto je u pitanju Kup. Meni je drago što smo u prošlom prvenstvenom kolu pobedili Borac i zadržali četiri boda prednosti u odnosu na Zvezdu", naveo je Stanojević.

On je dodao da su svi igrači Partizana "zdravi i spremni".

"Možda ću rotirati neke igrače, jer ostajem pri tome da svake tri utakmice počne drugačiji tim. To nema veze sa derbijem", rekao je Stanojević.

Utakmica OFK Beograd - Partizan igraće se na Omladinskom stadionu u 13.00.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Jedan detalj može da odluči polufinalistu Kupa

Izvor: Blic, 22.Nov.2011

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević naglasio je da njegovu ekipu u sredu čeka teško gostovanje OFK Beogradu, u utakmici četvrtfinala Kupa Srbije..."Imamo teško gostovanje ekipi koja je u usponu forme, bez obzira što ne beleži adekvatne rezultate. Vrlo smo oprezni, jer znamo da jedan...

Nastavak na Blic...

Tomić: Za mene je meč sa OFK Beogradom važan koliko i derbi

Izvor: Blic, 22.Nov.2011

Partizan krupnim koracima grabi ka tituli jesenjeg prvaka, a subota i 141. večiti derbi mogli bi, nadaju se u Humskoj, da reše sve dileme. Pet golova u mreži Borca predstavljaju sjajan uvod za duel sa Crvenom zvezdom, a posebno raduju novi golovi Nemanje Tomića, koji se iz utakmice u utakmicu sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.