Stanojević: Samo bez euforije

Izvor: B92, 04.Jul.2011, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: "Samo bez euforije"

Fudbaleri Partizana su se u nedelju vratili sa priprema u Sloveniji, a trener Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan urađenim.

www.partizan.rs

Crno-beli su na Pohorju najjače provere imali sa Rozenborgom (0:0), Metalistom (1:0) i bili ubedljivi sa Petržalkom (6:0).

"Zadovoljni smo što smo završili na ovakav načink, ali nismo euorični. Petržalka nije tim koji može da otkrije potpunu moć Partizana pred mečeve sa Škendijom", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Stanojević.

"Zadovoljan sam kako smo napadali, kojom brzinom smo se transformisali, igrači su prihvatilii sve što smo radili na treninzima."

Na poslednje dve utakmice Partizanov gol je ostao sačuvan, iako je poslednja linija renovirana.

"Ne bih baš puno hvalio poslednju liniju, jer su rivali imali nekoliko izglednih situacaija. Odbrana je dobro funkcionisala. Ali igramo ofanzivno, pa je zato bilo propusta i to je normalno."

Stanojević se osvrnuo na igre nekoliko igrača.

"Zadovoljan sam Rankovićem, jer može da igra na više pozicija. Volkov pokazuje sposobnost pojavljivanja iz drugog plana, ali još mora da popravi neke stvari. Imamo ofanzivne bekove i za sada su se dobro pokazali. Na Lazevskog i Miljkovića takođe ozbiljno računam."

Lazar Marković i Nikola Ninković, kadeti koji su stigli među prvotimce obećavaju sjajnu budućnost, ali Stanojević nije želeo da žuri u ocenama.

"To su mladi igrači. Ne želim da iznosim mišljenje dok ne prođe šest meseci. Nagovestili su mnogo, daćemo im šansu."

Igrači su slobodni do utorka, kada se ponovo okupljaju i nastavljaju pripreme za prvi meč ove sezone, protiv Škendije iz Tetova.

Ta utakmica se igra 13. jula u 20.45 na stadionu Partizana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.