Stanojević: Pričao sam sa igračima, oprezni smo

Izvor: B92, 15.Maj.2022, 17:50

Stanojević: Pričao sam sa igračima, oprezni smo

Trener Partizana Aleksandar Stanojević istakao je pred duel protiv Voždovca da je upozorio igrače na oprez zbog nešto lošije realizacije prilika.

Crno-beli su u prethodna dva duela protiv Vojvodine (u prvenstvu i polufinalu Kupa), promašili prilično veliki broj šansi i umalo su zbog njih bivali kažnjavani, ali su u oba meča slavili rezultatom 2:1.

"Nije prijatno kada se ne iskoristi veliki broj prilika, ali me raduje da smo bili konstantno opasni po gol Vojvodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvorili brojne šanse…", rekao je Stanojević.

Da li ste pričali sa igračima oko tih brojnih promašaja?



"Da, radili smo analizu, na koji način smo dolazili do njih i na koji način smo promašivali. Oprezni smo, posle toga se obično dešava da ne pobediš".


"Nije loš dan kada stvorite toliko šansi, a sa druge strane desi se da ne postignete gol, sve je to prirodno… Volimo da zatvorimo utakmicu na vreme, ali…", poručio je trener crno-belih.

Trenutno je Partizan iza Crvene zvezde dva boda, a mogao bi čak pet ukoliko crveno-beli savladaju Napredak u Kruševcu.

"Ne volimo da pričamo o tome, svaka utakmica je nešto novo, Voždovac je ozbiljna ekipa, pogotovo na njihovom stadionu. Nekad smo dobijali ubedljvije nego što je bilo po igri na terenu, ali sam generalno zadovoljan tim pobedama".

Potom je još malo govorio o "zmajevima".

"Imaju prepoznatljiv stil, pokazali su to više puta, oni imaju svoj način koji uvek funkcioniše i nama je do sada odgovarao, jer imamo više prostora za igru. Svaki meč je poseban, oni se bore za Evropu, pobeda im je neophodna i mislim da neće biti kalkulacije, više rizika će biti obostrano, jer i nama je pobeda takođe potrebna".

Trener Voždovca kaže da će učiniti sve da pobede i Partizan i Zvezdu, da li smatrate da je to realno?

"Jeste! Ekipa kao što je Voždobac može svakoga da pobedi i mi se nadamo da mogu da pobede makar našeg rivala! U plej-ofu može svako svakoga da dobije!"

Da li verujete da Voždovac može da unese pometnju u samom finišu prvenstva?

"Može, Voždovac je to radio i u prošlosti! Mogu da te pobede, ali i da izgube sa 3:0, tako igraju, sve je moguće", podvukao je Stanojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.