Stanojević: Pobeda protiv Flore za zimu u Evropi; UEFA povukla postupak protiv Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2021, 14:40

Stanojević: Pobeda protiv Flore za zimu u Evropi; UEFA povukla postupak protiv Partizana

Čeka nas vrlo iskusna ekipa, ali mi želimo pobedu koja bi nas značajno približila plasmanu u drugu fazu, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči utakmice sa estonskom Florom u Ligi konferencija.

"Igramo utakmicu koja može dosta da pomogne da u Evropi ostanemo tokom zime. Rival je iskusan tim sa 14 reprezentativaca sa internacionalnim iskustvom, imaju oko 50-60 utakmica u proseku. Nama bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pobeda mnogo značila za zimu u Evropi i daćemo sve od sebe da je ostvarimo i potvrdimo dobru igru iz prve utakmice protiv Anortozisa“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Stanojević je istakao da su napadači Partizana u dobroj formi, ali nije hteo da otkrije da li će u startnih 11 biti i Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig.

“Naši napadači su u dobroj formi. Kapiten Lazar Marković biće spreman za sutra, kao i Rikardo. Mi smo spremni i oprezni, tako pristupamo utakmici, ali nećemo da otvaramo karte” , rekao je Stanojević.

Fudbaler Partizana Marko Živković rekao je da crno-beli u utakmicu ulaze sa namerom da pobede i da se ne obaziru na rezultate drugih ekipa.

“Igramo protiv iskusne ekipe. Bitno nam je da mi pobeđujemo, ostali rezultati kako budu. Gledamo sebe i na našem stadionu mi se pitamo”, rekao je Živković.

Utakmica drugog kola B grupe Lige konferencija između Partizana i Flore igra se sutra od 18.45 sati na stadionu u Humskoj.

UEFA obustavila postupak protiv Partizana

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije saopštila je danas da se obustavlja istraga protiv Partizana zbog sumnje da su njegovi navijači jednog fudbalera Santa Klare vređali na rasnoj osnovi.

Inspektor koga je odredila Disciplinska komisija zaključio je da nema dovoljno dokaza za pokretanje disciplinskog postupka protiv Partizana, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu UEFA.

Za vreme utakmice između Partizana i Santa Klare jedan fudbaler portugalskog tima se žalio da je prilikom izlaska sa terena vređan na rasnoj osnovi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.