Stanojević: Partizan mora da igra atraktivno

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Mar.2011, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Partizan mora da igra atraktivno

Partizan sutra u gradskom derbiju dočekuje OFK Beograd, a trener crno–belih Aleksandar Stanojević rekao je da očekuje da ekipa, uz efikasnu i atraktivnu igru, nastavi pobednički niz.
Ovo je prvi prolećni meč na našem stadionu i biće nam potrebna podrška navijača. Svaka utakmica nam je bitna u pohodu na titulu. Uvek sam govorio da Partizan mora da pobeđuje uz atraktivnu igru i zasad to dobro radimo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pokušaćemo da održimo prosek od tri i više postignutih golova po utakmici, iako znam da je to teško – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Klub iz Humske ima pet bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, a u prva dva kola crno–beli su postgli sedam i primili jedan gol.
Šef stručnog štaba crno-belih sutra neće moći da računa na levog beka Aleksandra Lazevskog, a možda ni na igrača sredine terena Zvonimira Vukića.
Teško da će Lazevski biti spreman, dok Vukić ima manjih problem sa primicačem. Videćemo posle današnjeg treninga – kazao je Stanojević.
U stručnom štabu Partizana juče je došlo do promena pošto sa ekipom više neće raditi kondicioni trener Dejan Ilić.
Promene su normalna stvar u ovom poslu. Najvažnije je da postoji određeni sistem rada i da stvari nastave dobro da funkcionišu – objasnio je Partizanov šef struke.
Utakmica 18. kola Super lige između Partizana i OFK Beograda igra se sutra od 15 sati na stadionu u Humskoj. Podsećamo, svi navijači koji sutra kupe ulaznicu za meč polufinala Kupa Srbije Partizan–Crvena zvezda, koji se igra 16. marta, moći će besplatno da uđu na utakmicu protiv OFK Beograda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.