Stanojević: Od Slavije ne može gore (FOTO)

Izvor: S media, 06.Feb.2011, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Od Slavije ne može gore (FOTO)

Partizan je remizirao sa bugarskom Slavijom, a trener Aleksandar Saša Stanojević kaže da ne pamti da je gledao goru utakmicu od kako je šef struke crno-belih.

- Ne pamtim ovako lošu utakmicu i to u svim segmentima. Naravno to je bio odraz nedostatka svežine i koncentracije, zbog jakog ritma i čestih kontrolnih mečeva koje smo igrali svaki drugi dan - objektivno je izneo viđenje strateg srposkog šampiona.

I pored slabog izdanja svojih izabranika >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << protiv Slavije mladi stručnjak nije nezadovoljan.

Bokini klinci nisu prošli kod Stanojevića

Kleov randevu u Hong Kongu

Vermez ne pušta Šabalalu u Humsku

Stojković morao da primi antitetanus

- Zadovoljan sam da smo u jakom ritmu igrali do kraja utakmice, niko se nije povredio, ali ne mogu u potpunosti da budem zadovoljan jer smo promašivali prilike koje se ne promašuju.

Partizanu je ovo bila poslednja provera u Turskoj.

- Stranci idu za Belgiju, naši reprezentativci u Izrael, a ostali će imati dva-tri dana odmora. Što se tiče novajlija, Vukić polako ulazi u ritam, a Prins i Adija nagoveštavaju, ali za strance kakvi su oni očekujemo više. Adija je danas promašio stopostotnu priliku, ali pretpostavljam da mu se to ne bi desilo da je svež.

Adija promašio što se ne promašuje.


Sledi selidba u Dubai.

- Posle ovih utakmica, u Dubaiju treba uraditi individualnu analizu novajlija i pokazaću im šta se od njih očekuje i kako treba da se kreću na utakmicama. Kada im budem dao prave zadatke znaćemo šta su nam doneli ili odneli - završio je Stanojević.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.