Stanojević: Ništa ne prepuštamo slučaju u Skoplju

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Ništa ne prepuštamo slučaju u Skoplju

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Skoplje na revanš meč sa Škendijom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a trener Aleksandar Stanojević najavio je da će na teren poslati najjači sastav bez obzira na pobedu od 4:0 u prvom duelu.

"Mnogo je lakše kad se na revanš ide sa četiri gola prednosti, ali znam iz iskustva da je sve moguće u fudbalu i ne želimo ništa da prepuštamo slučaju. Igraće isti sastav, uz možda jednu izmenu", kazao je Stanojević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Stefana Babovića u "veznom" redu Partizana najverovatnije će zameniti Nemanja Tomić, koji je u prvom meču ušao sa klupe za rezervne igrače.

Revanš utakmica igra se u utorak od 20.45 u Skoplju, pošto stadion Škendije u Tetovu ne zadovoljava kriterijume Evropske fudbalske unije (UEFA).

Stanojević je kazao da sa igračima nije razgovarao o mogućim problemima u Skoplju sa navijačima Škendije, tima za koji navijaju Albanci iz Makedonije.

"Naš jedini zadatak je da igramo fudbal u Skoplju, a stvarno se nadam da nećemo nasesti na eventulne provokacije. Ne bih voleo da dobijemo kartone zbog predstojećih mečeva", dodao je on.

Za večeras od 20.00h predviđen je i poslednji trening na poprištu odigravanja sutrašnje utakmice.

Ukoliko prođe Škendiju, prvak Srbije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv belgijskog Genka.

Anderson Markeš novi štoper

Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić potvrdio je uoči polaska u Skoplje da je novi štoper "crno-belih" Brazilac Anderson Markeš iz Sao Kaetana. Brazilac će potpisati trogodišnji ugovor kada se završe sve formalnosti.

"Dogovorili smo transfer, putem elektronske pošte smo završili formalnosti i sada je sve na administraciji. U pitanju je odličan igrač, dolazi iz punog treninga, konkretan je i uveren sam da će biti dobro pojačanje", rekao je Krstajić pred put u Skoplje.

O kvalitetima brazilskog štopera pohvalno se izrazio i trener Aleksandar Stanojević.

"Nismo želeli bilo koga da angažujemo. Mislim da smo u njemu pronašli pravo rešenje za mesto u odbrani. Očekujem da bude u konkurenciji za mečeve protiv Genka. U tom dvomeču, takođe, računam i na Radosava Petrovića", rekao je Stanojević.

Anderson Markeš je u karijeri još igrao za Naroeste, Barueri i mlađe kategorije Gremija.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.