Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 19:29

Stanojević: Nismo bili opasni kao pre

„Možda nismo igrali lepo, ali jesmo takmičarski“, kaže trener Partizana

Dvaput u razmaku od osam dana pokorio je Partizan Novi Sad. U Kupu Srbije je bio bolji od Vojvodine (1:0), igrački i rezultatski ubedljiviji protiv Proletera (3:1) za nastavak serije započete posle poraza u 164. večitom derbiju.

Trenutno je na „koti pet“.

Zadovoljni smo pobedom. Nije nam bilo lako, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nismo stvarali šanse, niti bili opasni kao na prethodnim utakmicama. Porleter je bio čvrst, vratio se na model gde ga je teško probijati. Kad smo osvežili ekipu počeli smo da stvaramo prilike. Možda momci u nekom delu nisu odigrali lepo, ali bar jesu takmičarski“, utisci su Aleksandra Stanojevića, uz želju ekipi sa Slane bare da sačuva superligaški status.

Za razliku od trenera crno-belih, privremeni strateg Proletera, Sekula Rašiovan je najpre osetio potrebu da prethodnom šefu struke, Branku Žigiću, zahvali na 15-godišnjem doprinosu na klupi novosadskog kluba, da bi potom analizirao dešavanja sa „Karađorđa“.

U prvom poluvremenu smo pokušali da pariramo Partizanu srednjim blokom i ofanzovnom tranzicijom, tako smo stvorili tri izgledne situacije. Crno-beli su nam dali gol iz prekida, njihovog najjačeg oružja. U nastavku smo se trudili da ih ugrozimo opet tranzicijom, ali su gosti postali opasniji ulaskom iskusnijih igrača. Bodove spasa ćemo tražiti na sledećim mečevima“, najavio je Rašiovan.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.