Stanojević: Nećemo se kockati protiv Metalca

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Nećemo se kockati protiv Metalca

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, najavio je da će Partizan ići isključivo na pobedu u sutrašnjem meču Jelen Super lige protiv Metalca iako bi mu i bod bio dovoljan za titulu.

Partizan već poklonio remi Metalcu?!

Stanojević: Imamo razloga za optimizam

Stanojević: Partizan može i da izgubi

Stanojević bez odgovora na neprijatno pitanje...

- Svima je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jasno šta nam pobeda donosi. Nadam se da ćemo sutra rešiti pitanje prvaka Srbije i da to ne smemo prolongirati za naredno kolo. Nemamo pravo da se kockamo i igramo na bod, jer u tom slučaju možemo i da izgubimo utakmicu - rekao je Aleksandar Stanojević.

Trener Partizana dodao je i to da bi bio zadovoljan i nerešenim rezultatom, ali pod uslovom da njegov tim povede sa 1:0, a ekipa Metalca izjednači u 90. minutu.

- Sve ekipe sa dna tabele ređaju pobede. Metalac je posle promene trenera izgubio samo jednu utakmicu i to od Crvene zvezde u 82. minutu. Oni igraju takmičarski i teško primaju golove, ali spremni smo da odgovorimo na njihovu igru, iako imamo veliki respekt pred sutrašnji meč u Čačku.

Strateg crno-belih je ranije izjavio da ne bi prijavio Ratka Mladića.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.