Izvor: RTS, 21.Maj.2022, 17:41

Stanojević: Ne verujem, ali nadu ne gubim

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči utakmice protiv Radničkog iz Niša očekuje da njegov tim obezbedi pobedu i nada se da bi Voždovac mogao iznenaditi Zvezdu čime bi se domogli titule.
Crno-beli u nedelju od 18.30 dočekuju Nišlije, a za titulu im je potrebna pobeda, uz poraz Crvene zvezde od Voždovca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Marakani.

"Poslednja je utakmica u našem prvenstvu gde još matematički imamo šansu za titulu, tako se spremamo, tako smo motivisani i nadamo se najboljem.", rekao je trener Stanojević.
Novinare je interesovala i procena Stanojevića da li Voždovčani mogu da ponove 2017. godinu, iznenade Zvezdu na gostovanju i "pomognu" crno-belima da dođu do titule.
"Verujem da svaka ekipa može da priredi iznenađenje, pogotovo Voždovac koji ima specifičan stil igre.", istakao je Stanojević.
Stanojević, koji je posle pobede protiv Voždovca u prošlom kolu, rekao da ne veruje u titulu, dodao je da, uprkos svemu, nadu ne gubi i da neće "odmarati" igrače za finale Kupa.
"Ne verujem, ali nadu ne gubim. Voleo bih da navijači dođu da nas podrže, nije bitno u kom broju, bitno je da bude pozitivna atmosfera i da budu uz nas", poručio je Stanojević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević o šansi za titulu: Ne verujem, ali nadu ne gubim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2022

Poslednja je utakmica u našem prvenstvu gde još matematički imamo šansu za titulu, tako se spremamo, tako smo motivisani i nadamo se najboljem, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči utakmice protiv Radničkog iz Niša...Crno-beli sutra od 18.30 dočekuju Nišlije, a za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.