Stanojević: Napašćemo Škendiju iz svih oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2011, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Napašćemo Škendiju iz svih oružja

BEOGRAD -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je danas da će crno-beli u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona iz svih oružja napasti odbranu makedonske Škendije.

"Uvek su prve utakmice najvažnije i najneizvesnije, ali mi smo favoriti i sigurno ćemo ih napasti iz svih oružja. Uz svo poštovanje prema protivniku mislim da smo kvalitetniji tim, imamo iskustvo igranja u Evropi, jače prvenstvo i na osnovu tih parametara zaključujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da smo u prednosti" rekao je Stanojević.

On je otkrio da će svojim igračima savetovati i da budu strpljivi.

"Nećemo žuriti da povedemo u petom minutu jer se posao sigurno ne završava u Beogradu. Tražiću da uspostavimo naš prepoznatljiv stil igre. Pa, čak i ukoliko primimo gol nije strašno jer sam uveren da možemo da postignemo mnogo više pogodaka od protivnika"

Stanojević je rekao da nema nikakvih dilema oko sastava tima i pozvao je navijače da u što većem broju ispune tribine u Humskoj.

"Da bi što više navijača došlo na otvaranje sezone odlučili smo da nijedan pripremni meč ne odigramo pred otvorenim tribinama. Želim da dođu u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da na terenu damo maksimum i pridobijemo njihove poverenje. Ako ne kvalitetom, onda bar fanatičnom borbom ".

Trener Partizana veoma dobro je upoznao vrline i mane makedonskog šampiona.

"Imaju dva veoma opasna napadača koji malo učestvuju u odbrani, a posebno su nezgodni kada protivnik izgubi loptu. Moramo da budemo obazrivi u tim trenucima", poručio je Stanojević.

Partizan bi protiv Škendije trebalo da igra u najjačem sastavu pošto je iz Brazila stigao sertifikat za napadača Eduarda.

Utakmica Partizan - Škendija igra se sutra od 20.45 na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.