Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2021, 18:13

Stanojević: Na momente dobro, na momente mrtvi

"Kraj je sezone, nije lako pobeđivati u kontinuitetu", konstatuje trener Partizana

Iako je Voždovac bio taj koji je imao imperativ pobede, Partizan je rutinski došao do tri boda boda u duelu sa Zmajevima.

Slavio je domaćin 3:0, ali je tek u poslednjih pola sata zaigrao u bržem ritmu, stvarajući prilike. Pre toga, gledali smo uspavanku na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stadionu u Humskoj.

Svestan je toga Aleksandar Stanojević.

"Zadovoljni smo. Na momente smo igrali dobro, na momente smo bili mrtvi, ali kraj je sezone, nije lako pobeđivati u kontiuitetu, a mi to radimo, tako da čestitam momcima", izjavio je Partizanov trener pred kamerom TV Arena sport.

Predrag Rogan se nadao boljem izdanju svog tima, jer je Voždovac mogao danas da reši pitanje opastanka. Ovako, moraće u sredu na svom terenu da savlada direktnog rivala, Javor.

"Uvek može bolje. Želeli smo da pokušamo da danas opstanemo u ligi, ali nije bilo realno. Verovatno su i glave igrača u sledećoj utakmici, bez obzira što smo mi u stručnom štabu želeli da danas bude drugačije. Očigledno je utakmica protiv Napretka učinila svoje, pa nije bilo energije. Imamo sada dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za duel sa Javorom", konstatovao je trener Zmajeva.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.