Stanojević: Meč sezone

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Meč sezone

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegovu ekipu u Jagodini očekuje utakmica sezone, pošto taj meč može mnogo da odluči u borbi za titulu.
- Nastavljamo niz važnih utakmica na putu ka našem cilju. Jagodina je uvek bila jedno od najtežih gostovanja, gde smo tradicionlano najteže izlazili na kraj sa protivnikom. Ovo je jedan od ključnih mečeva za rasplet prvenstva i biće nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << potrebna velika pomoć navijača - rekao je Stanojević.
Utakmica 25. kola Super lige Srbije Jagodina - Partizan igra se u subotu od 15 sati. Crno-beli su prvi na tabeli sa 62 boda, dok je Jagodina na 11. mestu sa 27 bodova.
Stanojević na utakmici neće moći da račina na Sašu Ilića i Aleksandra Lazevskog, koga će zameniti Džozef Kizito.
Partizan je prošle subote u 140. „večitom” derbiju pobedio direktnog konkurenta za titulu Crvenu zvezdu sa 1:0 i uvećao prednost nad najvećim rivalom na tri boda.
- Najteže je ostati na vrhu i tačno je da smo dobili samopouzdanje pobedom nad najvećim rivalom. Ali oprezni smo, ovo ne smemo da izgubimo, jer će nas svaki kiks ponovo dovesti u egal sa rivalima - rekao je trener srpskog šampiona.
- Navikli smo na neizvesne završnice, ali sutra ćemo igrati bez nervoze, nećemo da gubimo glavu, jer možemo da dobijemo svakog protivnika - dodao je Stanojević.
Stanojević je ponovio da je osvajanje prvenstva i dalje prioritet u odnosu na finale Kupa, protiv Vojvodine 11. maja, iako Partizan želi da osvoji „duplu krunu”.
- Još je daleko Kup, ali svakako da ne možemo i ne smemo da kažemo da nas ne interesuje finalna utakmica tog takmičenja - istakao je on.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.