Izvor: RTS, 19.Feb.2022, 17:37

Stanojević: Maksimalan respekt Radničkom i Lalatoviću

Svaka utakmica nam mnogo znači i sa maksimalnim respektom ulazimo u sutrašnji duel sa Radničkim i prema njihovom treneru Nenadu Lalatoviću, izjavio je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči duela 23. kola Superlige protiv Kragujevčana.
Partizan je pobedom u Nišu počeo prolećni deo sezone, a crno-bele sada očekuje duel sa Radničkim iz Kragujevca, koji sa klupe vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nenad Lalatović.

"Znamo kako su igrali Lalatovićevi timovi, trener pobednik, zna da igra protiv jačih i slabijih, znamo da je često i pobeđivao Partizan, ali uz veliki respekt teško je da se za sedam dana ekipa 'namesti' kako on želi. Nisu uigrani, ali svakako mogu da nas ugroze", rekao je Stanojević na konferenciji za medije i posebno se zahvalio Lalatoviću na rečima da je najbolji u Srbiji.
Stanojević je istakao da zbog kartona nema na raspolaganju Sašu Zdjelara i pozvao navijače da naprave pozitivnu atmosferu.
"Ulaz je besplatan, voleo bih da budu usmereni samo prema nama, a ne prema njihovom treneru ili tako nešto. Nije lako pobediti svaku utakmicu, podrška nam mnogo znači u surovoj borbi koja nas očeekuje do kraja prvenstva", poručio je Stanojević, koji nije hteo da pridaje veliki značaj sudijskim greškama na startu drugog dela sezone (VAR na meču Zvezda-Čukarički i penal serija protiv Radničkog iz Niša, prim. aut) jer veruje, kako je rekao, da nisu bile namerne.
Utakmica između Partizana i Radničkog igra se u nedelju od 15.30 sati.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.