Stanojević: Kobni prekidi

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Mar.2011, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Kobni prekidi

Umesto da udari glazuru na šampionskoj građevini, Partizan je remijem na Banjici trku za bodove učinio zanimljivijom. Svestan je toga i Aleksandar Stanojević, šef struke crno–belih:
Neizvestan meč, na teškom terenu i posle serije teških susreta. Iz dva prekida primili smo dva gola, nije bilo lako vratiti se posle toga u igru. Dominirali smo u drugom poluvremenu, ali ostaje žal što inicijativu nismo krunisali još jednim pogotkom.

Trener lidera je u poluvremenu izvršio dvostruku izmenu, a pre kraja meča je iz igre izveo i neprimetnog Prinsa Tejga.
Nemam šta da zamerim igračima, dali su maksimum i odigrali dobru utakmicu. I Rad može da žali za svojim prilikama – dodao je Stanojević.
Pred Markom Nikolićem je lepa trenerska karijera, a remi sa Radom protiv Partizana veliki plus u biografiji:
Rezultat je realan. Jedna od najkvalitetnijih i najuzbudljivijih utakmica ove sezone. Čestitam mojim igračima na srčanoj i fanatičnoj igri. Odlično smo otvorili meč, zatim dozvolili Partizanu da stekne prednost, pa u finišu prvog poluvremena postigli dva gola i imali šansu preko Jovančića.
Mladi stručnjak je izneo zapažanja i o igri svojih pulena u drugom poluvremenu:
U nastavku susreta smo svesno prepustili inicijativu crno–belima, ali i opasno pretili iz kontranapada. Prava je šteta što je lopta pogodila obe stative posle šuta Jovančića. Falio nam je miran završni pas, a osetilo se i odsustvo kapitena Kokovića. Nisam zadovoljan igrom nekih veznih igrača, ali ne treba zaboraviti da je Luki Milivojeviću ovo bila prva velika utakmica.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.