Stanojević: Kako da budem zadovoljan? Zvezda nije imala nijednu šansu

Izvor: B92, 18.Okt.2020, 19:21

Stanojević: Kako da budem zadovoljan? Zvezda nije imala nijednu šansu

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan remijem sa Crvenom zvezdom u 163. večitom derbiju.

Meč je završen rezultatom 1:1, a strelci su bili Stevanović i Katai.

Stevanović nije saglasan sa konstatacijom da bi i jedni i drugi trebalo da budu zadovoljni posle utakmice.

"Kako da budem zadovoljan. Vodimo sve vreme utakmicu, opasniji smo bili. Protivnik je bolje igrao u datom momentu, ali ne znam da li su nas ugrozili. Primili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo gol iz penala, a mislim da protivnik nije imao nijednu šansu. Kako da budem zadovoljan? Pa nismo pobedili, kući igramo…", rekao je Stanojević.

Stanojević kaže da je njegova ekipa bila opasna i da je stvorila 4-5 izglednih šansi.

"Ja sam bio generalno zadovoljan sve vreme. Kažem, ne kukamo, mnogo smo problema imali. Stranci, imali smo devet reprezentativaca. Bili smo opasni, imali smo 4-5 opasnih vrlo situacija. Ali okej, nek bude da je ovako završeno", istakao je Stanojević.

Da li se do poslednjeg momenta prilagođavao?

"Nismo znali da li će Eraković igrati beka ili u sredini, da li ce sa tri pozadi. Vise smo gledali sebe. Hteli smo da pravimo pritisak na poslednju liniju, i u nekoliko navrata smo im lako oduzimali loptu i stvarali sebi šanse."

Povreda Sume?

"Suma je hteo da nastavi, doktor mu je rekao da ne može, ali je opet hteo da igra. Stvarno je bio u velikim problemima sa okom."

"Naravno da nas je Sumina povreda poremetila. On ih je ozbiljno ugrožavao u svakom smislu te reči. Izgubili smo izmenu, imamo problem sa napadačima. Za Svetu mogu da kažem da je bio fenomenalan. On je dete Partizana i odlično je odigrao", zaključio je Stanojević.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STANOJEVIĆ EKSPLODIRAO POSLE DERBIJA: Kako da budem zadovoljan? Zvezda je bila bezopasna, zbog penala smo ostali bez pobede!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2020

Trener fudbalera Partizana bio je nezadovoljan posle 163. večitog derbija i remija sa Crvenom zvezdom (1:1).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.