Izvor: RTS, 18.Okt.2020, 20:03

Stanojević: Imali smo nestvaran broj problema, kako da budem zadovoljan?

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan posle remija u 163. "večitom derbiju". Partizan je remizirao sa Crvenom zvezdom u 11. kolu Linglong Superlige Srbije, u kojem je od petog minuta vodio.
Crno-beli su primili pogodak iz penala nakon faula Miloša Jojića nad Sekuom Sanogom, ali je tom prekršaju prethodio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sumnjivi korner.

Stanojević je apostrofirao da je imao mnogo kadrovskih problema i da je njegov tim bio bolji na terenu.
"Bio sam zadovoljan sve vreme. Ne kukamo, mnogo smo problema imali - nestvaran broj. Imali smo devet reprezentativaca. Bili smo opasni, imali 4-5 vrlo opasnih situacija, ali okej, nek bude da je ovako završeno", rekao je Stanojević na konferenciji za medije i dodao da ne može da bude zadovoljan konačnim ishodom.
"Kako da budem zadovoljan? Vodimo sve vreme utakmicu, opasniji smo bili. Protivnik je bolje igrao u datom momentu, ali ne znam da li su nas ugrozili. Primili smo gol iz penala, a mislim da protivnik nije imao nijednu šansu. Kako da budem zadovoljan? Pa nismo pobedili, kući igramo..."
Crno-beli doživeli su peh u 15. minutu, kada je igru morao da napusti Sejduba Suma zbog povrede oka.
"Suma je hteo da nastavi, doktor mu je rekao da ne može, ali je opet hteo da igra. Stvarno je bio u velikim problemima sa okom. Naravno da nas je Sumina povreda poremetila. On ih je ozbiljno ugrožavao u svakom smislu te reči. Izgubili smo izmenu, imamo problem sa napadačima. Za Svetu mogu da kažem da je bio fenomenalan. On je dete Partizana i odlično je odigrao", zaključio je Stanojević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.