Stanojević: Gledao sam Genk, imamo snage da ih eliminišemo

Izvor: Blic, 18.Jul.2011, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Gledao sam Genk, imamo snage da ih eliminišemo

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević je uoči revanš meča sa Škendijom koji se u Skoplju igra u utorak od 20 časova i 45 minuta izjavio da bez obrzira na ogromnu prednost iz Beograda (4:0), neće ništa rizikovati i da će na teren izaći najjači sastav.

"Naravno da je mnogo lakše ići na revanš sa četiri gola prednosti, ali iz iskustva znam da je u fudbalu sve moguće i ništa nećemo prepustiti slučaju. Igraćemo u istom sastavu, sa maksimalno jednom izmenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u odnosu na tim iz Beograda. Od igrača ću tražiti maksimalnu koncentraciju. Nikad se ne zna, ukoliko primimo jedan, ili ne daj Bože, dva gola utakmica može da krene u pogrešnom smeru", rekao je Stanojević.

On je dodao da nije razgovarao sa igračima o mogućim problemima koji ih očekuju u Skoplju, imajući u vidu da se očekuje pun stadion navijača Škendije.

"Nisam razgovarao sa fudbalerima o političkom aspektu iz razloga što to nisam radio ni uoči prvog meča. Naš zadatak je da igramo fudbal. Nadam se da nećemo nasesti na provokacije, jer ne bih voleo da dobijemo kartone zbog predstojećih mečeva", kaže strateg crno-belih.

Trener Partizana ne ostavlja dilemu kada je u pitanju plasman u narednu rundu takmičenja i već je okrenut utakmicama sa Genkom. On je u subotu bio u Belgiji i gledao prijateljski meč u kojem je Genk savladao Olimpik iz Lion sa 3:1.

"Uverio sam se na delu da je Genk težak protivnik, igraju kvalitetno i napadački, ali ostajem pri stavu da je Partizan u ovoj fazi takmičenja favorit protiv svakog i verujem da imamo snage da ih eliminišemo", poručio je Stanojević.

Povezane vesti: Vosen - najveća opasnost za gol Partizana Predstavljamo Genk: Rival Partizana prepun internacionalaca Stanojević: Nije ni Genku svejedno posle ovakvog žreba Partizan nije imao sreće na žrebu - sledeći rival Genk! Test za renovirani "valjak": Partizan - Škendija (20.45)

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.