Stanojević: Dijara još nije spreman

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2011, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Dijara još nije spreman

Nadao se Marko Šćepović da će Lamin Dijara, po ulasku s klupe, rešiti meč u korist Partizana, ali senegalski centarfor nije spreman.

Kad sam video novine, pitao sam Šćepu: „hoćeš li ti da igraš ili Dijara” – nasmejao se Stanojević. – Bolje da igra Marko, spremniji je, u ritmu, za razliku od Lamina, koji još traži način da se vrati u ritam posle teške povrede noge. Čak je pitanje da li bi nam više doneo Dijara ili sto posto spremni Marković i Ninković.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stanojević - najjači aduti na stolu, mladi lavovi tajno oružje?

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2011, 10:09

Trener Partizana zna tim, novi igrači Tomić i Miljković umesto Babovića i Rankovića. Ninković i Marković spremni da drugo poluvreme, Dijara nije spreman? Ferkauteren nema čime da iznenadi..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.