Stanojević: Daleko smo od dobrog, ali nismo ni loši

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Daleko smo od dobrog, ali nismo ni loši

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević je posle remija sa Rozenborgom u prijateljskom meču istakao da je svestan činjenice sa kolikim umorom su njegovi izabranici ušli u ovaj kontrolni duel.

"Bilo je mnogo teško po ovakvom vremenu igrati, naročito posle jakih treninga. Ipak, moglo je da se vidi nekoliko dobrih stvari, naročito u jednom delu drugog poluvremena kada smo preuzeli inicijativu, imali posed >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lopte i bili opasni po gol protivnika. Ipak, teško je iz ovog perioda u kome se mi nalazimo ući u igru sa rivalom koji je u takmičarskom ritmu, ali sam zadovoljan drugim delom utakmice", rekao je Stanojević.

Upitan da prokomentariše kako mu se čini nivo igre koji su crno-beli dostigli u ovoj fazi priprema, strateg šampiona Srbije kaže:

"Daleko je to sad od nekog našeg (dobrog) izdanja, ali nije ni toliko loše. Mislim da smo, protiv jedne dobre ekipe Rozenborga, dominirali u pojedinim trenucima i time mogu da budem zadovoljan", ističe šef stručnog štaba Partizana.

Na tribinama Branko Ružić i Gordan Petrić

Potpredsednik Partizana Branko Ružić stigao je u hotel „Arena" u sredu da poseti ekipu i isprati duel sa Norvežanima, dok je bivši igrač i generalni sekretar Petrić iznenadio crno-bele dolaskom u Mursku Sobotu. Iskoristio je priliku, jer se u blizini nalazi na letovanju, da svrati i odgleda meč u društvu sina Filipa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.