Izvor: RTS, 13.Sep.2020, 08:10

Stanojević: Daleko od onoga što želim, ali sam zadovoljan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan izdanjem tima na svom drugom debiju na klupi crno-belih. Istakao je da su rivali imali nepredvidivu taktiku ali je tim uspeo da se odlično snađa
Partizan je sinoć pobedio Rad sa 3:0 u 7.kolu Superlige, a njihov trener je bio zadovoljan prikazanom igrom.

"Bilo je lepo. Čudan osećaj, ali ne bih patetisao. Igrali smo defanzivno kako smo želeli. U prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 20 minuta smo bili pod pritiskom, Rad se dobro branio. Daleko je to od onoga što želim, ali sam zadovoljan", rekao je Stanojević posle meča.
Istakao je i da je bilo teška utakmica zbog činjenice da je rival imao na ovom meču novog trenera Zorana Njeguša i nije bilo predvidivo sa kojom taktikom će njegov tim nastupiti.
"Bilo je teško, prva je utakmica i iz tog razloga smo se pribojavali. Ipak, znali smo koga trebamo da zaustavimo od brzih igrača", zaključio je Stanojević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.