Stanojević: Bili smo strpljivi

Izvor: B92, 05.Dec.2021, 19:19

Stanojević: Bili smo strpljivi

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izrazio je zadovoljstvo pobedom nad Novim Pazarom, bez obzira što se njegov tim mučio u prvom poluvremenu.

Crno-beli su na svom terenu savladali Novopazarce rezultatom 2:0 golovima rezervista Marka Milovanovića i Nemanje Jovića.

"Oni su čvrsta ekipa, ne gube utakmice, nije ni čudo što ne gube. Mi smo bili strpljivi i dočekali naše šanse", rekao je Stanojević posle meča za TV "ArenaSport".

Upitan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da prokomentariše novi gol Marka Milovanovića, nakon debitantskog protiv Dubočice u Kupu Srbije.

"Nemojte odmah da hvalimo, dobar je, otvorio nam je utakmicu, ali videćemo", poručio je Stanojević.

Trener Novog Pazara Dragan Radojičić bio je svestan kvaliteta rivala.

"Očekivao sam 100 posto da će Milovanović biti strelac, jer je dao gol i u prošloj utakmici. Prelako smo dozvolili taj centaršut. Dve prinudne izmene opet, u svakoj utakmici smo ih imali i opet sada. Tako nam je iz nedelje u nedejlu. Partizan je bio jači za ta dva gola. Nije mi milo jer nismo imali protok lopte, nismo šutnuli loptu na gol, to mi je poražavajuće. To smo do sada radili. Protiv ovakvog kvaliteta se nije moglo danas. Čestitam Partizanu, želim im sreću u četvrtak. Mi se okrećemo utakmicama kod kuće, to je naša realnost", poručio je Radojičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.