Stanković: Zašto bih bio razočaran? Sledi – spektakl protiv Partizana

Izvor: B92, 26.Feb.2020, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Zašto bih bio razočaran? Sledi – spektakl protiv Partizana

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije bio nezadovoljan izdanjem svoje ekipe uprkos remiju u Inđiji (1:1).

Crveno-beli nisu napravili dobru uvertiru pred "večiti derbi" u nedelju na stadionu "Rajko Mitić".

"Ne može uvek da bude onako kako mi želimo. Videli ste i sami kakav je teren bio, probali smo da igramo, malo smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se "odbili" od njih prvo poluvreme, ali u drugom je bilo samo pitanje da li ćemo dati drugi gol. Nije pao...", rekao je Stanković.

Zvezda je posle dve pobede pod Stanković zabeležila sad remi.

"Nemam šta da kažem momcima, izvukli su 130 odsto iz sebe. Ako se budemo borili na derbiju ja se ne plašim. Život ide dalje. Zašto bih bio razočaran? Ima mnogo situacija kojima nisam bio zadovoljan, ali odnos je bio dobar. "Pocepali" su se do samog kraja. Nije im bio derbi u glavi. Spremamo utakmicu po utakmicu i već sad krećemo sa analizom i spremanjem meča sa Partizanom. Čeka nas spektakl u nedelju, to je meč koji mnogo znači navijačima, Beogradu i čitavoj Srbiji".

Stanković ističe da ekipa može da izvuče pouke iz utakmice sa Inđijom.

"Uz ovakve utakmice se raste. I pre meča sam rekao da Inđija ima planove. Iskoristili su šansu posle naše greške, imali su još jednu u drugom poluvremenu, ali tad je Borjan intervenisao. Izbacio me je iz takta primljen pogodak. Izašli smo visoko, pokušali da pokupimo sve lopte, ali eto. Mogli smo na kraju da dobijemo utakmicu, ali ovakvi mečevi znače za jačanje karaktera. Moram da pohvalim drugo poluvreme. Izašli smo sa praktično četvoricom napadača, zaista smo želeli rezultat i nemam šta da im zamerim", zaključio je.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stanković: Život ide dalje, okrećemo se derbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, posle remija protiv Inđije 1:1, izjavio je da nije nezadovoljan..."Čestitao sam mojim igračima na drugom poluvremenu, na odnosu i na šansama. Prvo smo se mučili, nije nam ni teren išao 'na nogu', ali ne želim da tražim izgovore. Bila je tvrda utakmica,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.