Stamenković: Partizan nikad veći favorit

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Mar.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamenković: Partizan nikad veći favorit

Trener Slobode Ljubiša Stamenković rekao je da Partizan nikada nije bio veći favorit, ali da će njegov tim pokušati da iskoristi svaku šansu u predstojećem duelu.
- Dolazimo da igramo, bez opterećenja. Želimo da pokažemo da se i u unutrašnjosti Srbije igra dobar fudbal. Partizan je u odličnoj formi, nikad nije bio veći favorit, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ćemo mi pokušati da iskoristimo neke svoje male šanse na terenu, možda njihov slab dan, manjak koncentracije - rekao je Stamenković agenciji Beta.
Fudbaleri Slobode sutra Partizanu u utakmici 20. kola Super lige Srbije. Crno-beli su na drugom mestu na tabeli sa 43 boda, a Sloboda zauzima 11. mesto sa 20 bodova.
Stamenković je kazao da su utakmice između ekipa koje su predvodili on i trener Partizana Marko Nikolić uvek bile dobre i da to treba očekivati i sutra.
- Uvek je dobra utakmica kad smo Nikolić i ja na suprotnim stranama, bez obzira koje smo ekipe vodili. Ima dosta taktičkih stvari u našim duelim, pravo nadmudrivanje. On je sada u prednosti zbog tima i forme ekipe, ali mi moramo da tražimo put do osvajanja bodova… Naša situacija je neizvesna, što se tiče opstanka, tako da je svaki bod neophodan – rekao je Stamenković.
Meč između Slobode i Partizana igra se na stadionu u Humskoj od 17.00.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.