Stadion u Užicu dobija reflektore za gostovanje Partizana

Izvor: Press, 26.Jul.2013, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stadion u Užicu dobija reflektore za gostovanje Partizana

Karadzić je potpisao i memorandum o razumevanju sa gradonačelnikom Užica Sašom Miloševićem i predsednikom Upravnog odbora FK Sloboda Draganom Subotićem, kojim se obavezao da će FSS pomoći izgradnju reflektora sa 130.000 evra i pozajmicom klubu za finansiranje izgradnje.

- Izgradnja reflektora koštaće 25 milona dinara bez PDV-a, a finansiraćemo je uz pomoć pozajmice FSS i sponzora koji podržavaju Slobodu, na čelu sa šabačkim Farmakomom - rekao je Subotić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Gradonačelnik Milošević najavio da će radovi na izgradnji reflektora početi njakasnije za 10 dana, po pribavljanju građevinskih dozvola i kompletne dokumentacije.

Reflektori će biti svečano pušteni u rad 14. septembra na utakmici 5.kola Superlige Srbije između Slobode i Partizana, najavio je Karadzić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.