Stadion na kojem je igrao i Partizan dobio tunel kao rudarsko okno

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stadion na kojem je igrao i Partizan dobio tunel kao rudarsko okno

U slavu rudara koji su simbol poljskog grada Lubina na objektu Zaglembja probijen živoposni hodnik između svlačionica i igrališta.

"Crno-beli" su se sa Zaglembjem sastali u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope u leto 2016. I u Beogradu i u revanšu u Poljskoj mreže su ostale mirne, a dalje je otišao poljski tim na penale.

U ovom zimskom prelaznom roku Zaglembje se nije dalo u pojačavanje tima, iako mu predstoji borba da se domogne plej-ofa u koji ide osam prvoplasiranih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a taj tim je na desetom mestu, s tri boda manje od osmoplasirane Krakovije. Novac je uložen da stadion dobije novi detalj kojim se ističe rudarska tradicija.

Kao i u mnogim drugim klubovima iz rudarskih regija i Zaglembje su osnovali mesni rudari. U grbu se, naravno, nalaze dva ukrštena čekića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.