Stadion Partizana pred rekonstrukcijom i promenom imena

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stadion Partizana pred rekonstrukcijom i promenom imena

Opsežno ćemo učestvovati u rekonstrukciji stadiona. Za potpunu rekonstrukciju, objekat koji je dostojan i Lige šampiona, potrebno je 10 do 15 miliona evra, kaže Vladimir Vuletić Stadion fudbalskog kluba Partizan, popularni "JNA", biće rekonstruisan i promeniće ime, najavio je danas potpredsednik Vladimir Vuletić."Opsežno ćemo učestvovati u rekonstrukciji stadiona. Za potpunu rekonstrukciju, objekat koji je dostojan i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Lige šampiona, potrebno je 10 do 15 miliona evra. Državaje stala na stanovište da bi Crvena zvezda i Partizan kao najveći klubovi mogli dobiti taj novac, ali Partizan neće sedeti skrštenih ruku. Pokušaćemo da brendiramo ime stadiona. Već imamo pregovore sa francuskim fimama, čak i iz Kine koje su raspoložene", rekao je Vuletić za televiziju Prva.Po njegovim rečima, Partizan je još u oktobru podneo projektnu dokumentaciju Skupštini grada Beograda koja je čekala odluku Apelacionog suda.PROČITAJTE JOŠ: PRESUDA APELACIONOG SUDA: Stadion u Humskoj ostaje u vlasništvu PartizanaNaveo je da očekuje da se regulacioni plan i svi pravni osnovi usvoje do proleća.Vuletić je podsetio da je Partizan 2007. godine imao gotov projektni model za rekonstrukciju stadiona sa završenom finansijskom konstrukcijom."I, onda se dogodila tužba ministarstva, te iste godine. Da li je to slučajno? Nisam siguran, mislim da nije. Korespondiralo je sa nekim namerama da se Partizanu oduzme šansa za rekonstrukciju stadiona", naveo je potpredsednik fudbalskog kluba Partizan.Sportsko društvo Partizan je od ponedeljka pravosnažno vlasnik stadiona u Humskoj, objekata veslačkog kluba na Adi Ciganliji, kao i imovine odbojkaškog i košarkaškog kluba na Kalemegdanu.PROČITAJTE JOŠ: Ndžaj posle prvih treninga u Partizanu: Dosta se trči, nije lako za noge, ali sam oduševljenPonovio je da je to bio cilj sadašnje uprave, koja je dočekala nešto za šta su se borile generacije.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stadion Partizana pred rekonstrukcijom i promjenom imena

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2019

Stadion fudbalskog kluba Partizan, popularni "JNA", biće rekonstruisan i promijeniće ime, najavio je danas potpredsjednik Vladimir Vuletić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.