Šta to baca mrlju na trijumf Partizana?

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta to ''baca mrlju'' na trijumf Partizana?

Košarkaši Partizana upisali i treći trijumf u Superligi, ali nije sve bilo za pohvalu.

Preneli smo ranije večeras, Partizan je kao gost savladao ekipu Dinamika sa 93:82, uz blistavu partiju Najdžela Vilijams-Gosa, koji je ostvario ''dabl-dabl'' učinak i indeks 52.

Posle meča, trener Partizana Nenad Čanak imao je razloga da pohvali svoju ekipu koja iz meča u meč ostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve bolji utisak.

"Većim delom utakmice smo imali kontrolu, primetan je napredak pre svega u protoku lopte, nismo imali skoro 24 asistencije. Osim prve četvrtine i kraja utakmice, odbrambeno smo bili na zadovoljavajćem nivou'', istakao je Čanak.



Ali, onda su usledile kritike. U pojedinim trenucima, njegovi košarkaši su pravili greške na koje Čanak nije mogao da ostane nem.

''Jedna zamerka i briga je to što moramo mirnije da završimo utakmicu. Bez obzira što je bila ideja da se rasporedi minutaža, nismo dobro reagovali.

Nedopustivo je da napravimo nesportski faul na naš posed, u trenucima kada protivnik pokušava da uhvati seriju. Iz igračke gluposti.

I na kraju nesnalaženje na presing po celom sa udvajanjem, gde naši spoljni igrači nisu pokazali inicijativu da to reše.

To baca mrlju na utakmicu, ali sve u svemu, napredak je vidljiv. Ipak, ne smemo da dozvolimo da privedemo utakmicu ovako kraju. Pod nekom nervozom",
zaključio je Čanak.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak vidi napredak, Muta hvali mlade

Izvor: Mondo, 25.Apr.2018

Trener Partizana zadovoljan nastupom ekipe u većem delu utakmice protiv Dinamika, ali opominje zbog ulaska u neizvesnost posle "plus 24"...Partizan je u sredu ostvario i treću pobedu u B grupi Superlige Srbije, čime se izdvojio na čelu tabele, ispred FMP Železnika i Dinamika...U dvorani na Dorćolu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.