Šta bivši selektor Srbije može doneti Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 11:54

Šta bivši selektor Srbije može doneti Partizanu?

Došao je da pomogne "crno-belima".

Stručni štab Partizana pojačan je nekadašnjim selektorom Srbije Radovanom Ćurčićem.

On je otkrio da je saradnja sa Savom Milošević mogla biti ostvarena i ranije.

"U tom trenutku, pre godinu i tri meseca, nisam bio na Tajlandu, ali sam ugovorom još bio vezan za Muangtong junajted. Imao sam planove, nisam bio u Srbiji neko vreme. Sa Savom sam u dobrim odnosima još iz Fudbalskog saveza, naravno pratio sam Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pričao mnogo s njim i presudile su ideje, iako mu još od ranije dobro poznajem način rada. U poslednjih mesec, kad su kontakti intenzivirani, odlučili smo da krenemo zajedno u novu sezonu", rekao je Ćurčić, prenosi Sportski žurnal.

Iskusni stručnjak je percipiran kao čovek koji se pre svega fokusira na odbranu.

"Od tih priča više se i ne branim. Kao ozbiljan trener, pokušavam da razmišljam o oba aspekta - odbrani i napadu, međutim... to me prati još dok sam trenirao mali klub Javor, naročito kad smo išli u goste velikim klubovima i morali da tražimo način da im se suprotstavimo. Nadam se da ću makar dati mali doprinos poboljšanju defanzivne igre Partizana", kazao je Ćurčić i istakao da Milošević radi veoma dobar posao u Humskoj.

"Očekivao sam da će Partizan da izgleda dosta dobro, poznajući intelektualne i sportske osobine lidera Sava Miloševića. Partizan je, po meni, bio odličan, samo splet nesrećnih okolnosti učinio je da neosvajanjem kupa ne ukrasi sve lepo što je ostvario u sezoni. Parni valjak je ofanzivan, čvrst, ima igru koju su prepoznali navijači. Ekipa voli da vodi utakmicu, ima dobar posed... Stremićemo još boljem i sadržajnijem", nada se on.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.