Šta Dule kaže, tako će i biti

Izvor: B92, 11.Mar.2014, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta Dule kaže, tako će i biti"

Najbolji igrač Partizana Bogdan Bogdanović potvrdio je da će ostati u istom klubu i naredne sezone.

Prethodno su turski mediji pokrenuli priču da će Bogdanović u Fenerbahče, a nakon toga je trener crno-belih Duško Vujošević to demantovao.

Vujoševićeve reči je u intervjuu za 'Al Džaziru' potvrdio i sam Bogdanović.

„Ja sve radim u dogovoru sa Duletom, on se tu pita. Naravno, pitam se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ja, ali on je tu glavni. Sa njim se dogovaram i šta on kaže, tako će i biti“, rekao je Bogdanović.

Bogdanović bi na predstojećem NBA draftu trebalo da bude u prvoj rundi, a već se priča da ga prate najbolji timovi iz najjače lige sveta.

„To je sigurno san svakog igrača i to je maksimum. Svi žele da vide gde su i da se izmere, kako se to kaže, da se izmere na maksimumu. Ako se zadrže", potvrdio je Bogdanović želju da zaigra u NBA ligi.

Supertalentovani bek govorio je i o pritisku sa kojim se suočava od početka sezone.

„Sa jedne strane to je pritisak, a sa druge zadovoljstvo. To ide od utakmice do utakmice. Ako odigrate loše, onda je pritisak, a ako odigrate dobro onda vas dižu u nebesa. Ali dobro, mi smo takav narod i uvek je tako.“

Posebno teško padaju mu porazi u Evroligi i u derbiju.

„Pobede se jako brzo zaboravljaju, a porazi ostaju kao ožiljak. Pogotovo u bitnijim utakmicama – u Evroligi, kao i na derbiju.“

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Šta Dule kaže, tako će i biti"

Izvor: B92, 11.Mar.2014

Najbolji igrač Partizana Bogdan Bogdanović potvrdio je da će ostati u istom klubu i naredne sezone...Prethodno su turski mediji pokrenuli priču da će Bogdanović u Fenerbahče, a nakon toga je trener crno-belih Duško Vujošević to demantovao...Vujoševićeve reči je u intervjuu za 'Al Džaziru'...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.