Šta Dule Vujošević kaže na Saletovo izbacivanje Micova?

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2014, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Dule Vujošević kaže na Saletovo izbacivanje Micova?

Trener Partizana, koji je i sam nekada obavljavao posao selektora, ne želi da se meša u polemiku o tome da li je Đorđević dobro reagovao kada je udaljio Micova iz reprezentacije

Saša zna šta radi. To je zaključak koji bismo mogli da izvedemo iz izjava koje su košarkaški stručnjaci dali dan posle incidenta na prijateljskoj utakmici između >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Srbije i Novog Zelanda.

Aleksandar Đorđević je u jednom trenutku udaljio Vladimira Micova sa klupe i prekrižio ga sa spiska konačnih putnika za Svetsko prvenstvo u Španiji.

Đorđevićev nekadašnji saigrač i trener Albe, Saša Obradović, ne veruje da bi Sale uradio bilo šta što bio naudilo reprezentaciji.

- Teško je komentarisati potez Đorđevića jer niko od nas ne zna šta se tačno dogodilo između njega i Micova. Siguran sam, međutim, da Sače to nije uradio nepromišljeno. On je sa igračima skoro dva meseca, zna kako su se ponašali u tom periodu, koliko su se trudili i zalagali. Na osnovu toga verujem da je Đorđević doneo pravu odluku i ja ga podržavam. Ne verujem da bi učinio bilo šta što bi naudilo reprezentaciji – rekao je Obradović “Informeru”.

Foto: Tanjug/AP

Košarkaški stručnjak Ranko Žeravica smatra da je Đorđević dobro uradio jer ne treba igračima dozvoliti da budu nedisciplinovani, dok je trener Partizana Duško Vujošević rekao:

- Ne bih želeo da komentarišem potez Aleksandra Đorđevića. Nepristojno je meštati se u tuđi posao – kratko je rekao trener Partizana.

Đorđević će u toku dana objaviti konačan spisak za Mundobasket, za koji trenutno jedno sigurno da neće biti Micova.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Saša Đorđević

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Saša Obradović podržao selektora: Đorđević zna zbog čega je odstranio Micova

Izvor: HotSport.rs, 26.Avg.2014

Trener berlinske Albe Saša Obradović, podržao je odluku selektora Aleksandra Đorđevića koji je na utakmici sa Novim Zelandom iz tima bukvalno isterao Vladimira Micova.. . Dan nakon incidenta u timu „Orlova“, situacija se ne stišava. Iznervirani Đorđević jaasno je poručio da nema nameru...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.