Srnić: Nije Partizan nešto bolji od nas

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srnić: Nije Partizan nešto bolji od nas

Partizan je odneo bodove, a Slavoljubu Srniću za utehu ostaje epitet strelca najlepšeg gola na derbi meču petog kola Superlige. Slaba uteha. Brzonogi fudbaler Čukaričkog teško se miri sa porazom od 2:4.

Šteta što nismo osvojili makar bod, jer smo najmanje toliko zaslužili. Partizan nije pokazao da je nešto bolji od nas. Primili smo nažalost tri gola iz prekida što je očigledno lošija strana naše igre“, rekao je Srnić posle utakmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
O samom golu nije želeo previše da razglaba. Prosto – on nije materijalizovan kako je Srnić, proizvod Zvezdine omladinske škole, planirao.

Bio sam naravno posebno motivisan kao i uvek kad igram protiv Partizana. Sigurno da mi je drago zbog prvog gola protiv njih u seniorskoj konkurenciji. Ali...“, ostao je nedorečen.

Napadač Partizana Petar Škuletić, čiji je pogodak za 3:2 verovatno i odlučio pitanje pobednika, pohvalio je Čuku za tvrd otpor, ali je istakao da klub iz Humske jednostavno sebi nije smeo da dozvoli da propusti šansu da pretekne Crvenu zvezdu.

Jaka, teška i uzbudljiva utakmica protiv jedne ozbiljne ekipe, koja je ovog leta uspela da sačuva najbolje igrače i napravi dobru dopunsku selekciju. Znali smo da neće biti jednostavno osvojiti bodove protiv njih, ali nismo smeli da ispustimo šansu da se osamimo na vrhu tabele. Sad mi je još žalije što neću igrati protiv Totenhema mada pred ovaj meč uopšte nisam razmišljao o četvrtku. Šta da se radi? Biću najvatrenji navijač mog Partizana“.

O Totenhemu je morao da progovori i Danilo Pantić, koji očigledno sa velikom pažnjom prati i Svetsko košarkaško prvenstvo u Španiji na kojem su Orlovi dogurali do finala sa SAD.

Što kaže Sale Đorđević – niko nije nepobediv. Lopta je okrugla i mi znamo da igramo fudbal, daćemo sve od sebe pa šta bude“, kaže Pantić, strelac prvog gola za Partizan protiv Čukaričkog.

Ovaj gol mi jako znači zbog saopuzdanja. Posle pauze zbog povrede ona je sada prošlost, a ja sam još raspoloženiji za fudbal nego pre... Na vreme smo postigli prvi gol, a onda primili rekao bih glup pogodak. Onaj drugi je već bio neobdranjiv. Međutim, to nas nije demoralisalo. Naprotiv. Na poluvremenu smo namestili glave i dogovorili se da u nastavku budemo još agresivniji. Partizan zaslužuje da bude prvi... Pohvalio bih, takođe, naše navijače. Stvarno su bili fenomenalni, 90 minuta uz nas, pa i kad smo gubili na poluvremeu. Mnogo nam znači da potrška. Hajde da budemo zajedno u četvrtak“, zaključio je Pantić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.