Srebro Živanovića ima zlatan sjaj

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Avg.2013, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebro Živanovića ima zlatan sjaj

BEOGRAD - Rajko Baltić, direktor Rvačkog kluba Partizan, istakao je na konferenciji za medije u Klubu sportista Partizana da srebrna medalja kadeta crno belih Bobana Živanovića  ima zlatan sjaj i da je po onome to je pokazao  u finalnoj borbi na kadetskom Šampionatu sveta u Zrenjaninu u utorak uveče zaslužio i najsjajnije  odličje.


- Živanović je izveo „bacanje“ koje po svim elementima posebno po visini zaslužuje pet poena, ali sudije nisu pravilno procenile, a naš stručni tim uz strunjaču nije uložio prigovor - „čelendž“ i Živanović je dobio tri poena, a mogao je i da reši borbu. Međutim, i ova medalja je obradovala sve u klubu  i potvrdila da se u Partizanu dobro radi. Imamo...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zrenjanin

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.