Srce se cepa!

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srce se cepa!

Nemanja Miletić ponovo dao gol za Partizan. Na istočnoj tribini poruka posvećena preminulom dečaku Dušanu Todoroviću.

Cela Srbija zaplakala je prošle nedelje kada je saznala da je četvorogodišnji Dušan Todorović izgubio bitku sa rakom.

Ovaj mali navijač Partizana ujedinio je Srbiju koja je pohitala da mu pomogne, uplaćujući novac ili šaljući SMS poruke 5757 za Fondaciju "Podrži život" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako bi mu omogućili lečenje u Španiji. Duki je stigao do Španije, ali nije uspeo...

Mnoge, a najviše fudbalera Partizana Nemanju Miletića dirnuo je susret sa Dukijem na početku humanitarne akcije koju su organizovali zajedno "Podrži život", FK Partizan i navijalki pokret Grobarski trash romantizam.

Od tada je veza Dukija i Nemanje Miletića bila neraskidiva.

Vest o preranom odlasku malog Dukija fudbalere Partizana zatekla je pred meč sa niškim Radničkim. Nemanja je imao tek tliko vremena da pripremi majicu sa porukom za svog malog drugara. Kako to neko odozgore "uređuje", Miletić je dao izjednačujući gol protiv Radničkog (2:2) i potom je pokazao poruku za Duleta.

FOTO: Miletić posvetio gol Dukiju

Još jedan emotivni trenutak dogodio se posle meča na stadionu "Čair" kada su svi fudbaleri Partizana podigli glave ka nebu i mahnuli Dukiju.

Foto: MN Press

Miletić je par dana kasnije ponovo bio strelac - u Humskoj protiv Voždovca. A na istočnoj tribini stadiona partizana, tačno iznad jednog od ulaza, bio je postavljen transparent:

"Neću Mesija, hoću mog Nemanju - Dušan Todorović".

To je bila rečenica koju je Dušan rekao lekarima španske bolnice koji su želeli da mu usliše jednu od želja.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TUGA DO NEBA! Njegov Nemanja mu došao na sahranu: Fudbaler Partizana ispraća malog Dukija poslednji put

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 13:28

Defanzivac mu bio omiljeni igrač..Na sahranu tragično preminulog Dušana Todorovića došao je i fudbaler Nemanja Miletić koji je bio izuzetno vezan za dečaka...Defanzivac Partizana bio je omiljeni igrač malog Dukija, a smrt dečaka duboko ga je pogodila...Četvorogodišnji Dušan Todorović, nalazio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.