Srbin uz osmeh vida rane (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin uz osmeh "vida rane" (foto)

Bivši fudbaler Partizana Ivan Obradović prolazi kroz mukotrpan proces oporavka od povrede ligamenata kolena, a osmeh na licu svedoči da se bliži povratak na teren.

Srpski internacionalac Ivan Obradović odigrao je sjajnu sezonu u dresu Mehelena pa je tokom letnjeg prelaznog roka minule godine ostvario transfer u Anderleht.

Taman kada se vratio na veliku scenu i ponovo dobio reprezentativni poziv usledila je teška povreda ligamenata kolena koja ga je udaljila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa terena na šest meseci.

Operacija je uspešno obavljena početkom novembra 2015. godine, a Anderleht je u ponedeljak postavio na svoj "Tviter" jednu od Obradovićevih fotografija iz ambulante.

Srbin je sa osmehom na licu i podignutim palcem "pozirao" klupskom fotografu čime je potvrdio da oporavak teče po planu i da bi za dva i po meseca mogao da se vrati u trenažni proces.

Podsećamo da je Ivan Obradović u poslednjih šest godina imao tri teške povrede koje su ga u ogromnoj meri sprečile da karijeru podigne na vrhunski nivo.

Good to see that smile again ! Speedy recovery Ivan ! #RSCA pic.twitter.com/G82n9fRviG

— RSC Anderlecht (@rscanderlecht) February 15, 2016
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POVRATAK MILJENIKA NAVIJAČA: Legendarni ‘Đavo’ ponovo na Old Trafordu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Feb.2016, 11:42

Počinje reorganizacija tima Mančester Junajteda.. . Kako bi jedan sportski kolektiv uspešno funkcionisao, neophodno je da, pored terena, postoji i funkcionalna uprava kluba. Isto tako, potrebno je imati na čelu akademije za razvoj mladih igrača nekoga ko može da odgovori tom zadatku. . Izbor je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.