Spremni smo za Partizan

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 13:54

"Spremni smo za Partizan"

Košarkaš Borca Džavon Frenklin rekao je danas da model po kom je njegov tim igrao protiv FMP-a recept i za predstojeću utakmicu u ABA ligi protiv Partizana."

Košarkaši Borca u ponedeljak gostuju ekipi Partizana od 20.00 u Štark areni u utakmici devetog kola ABA lige.

"Impresioniran sam kakav smo imali pristup protiv FMP-a od prvog do poslednjeg minuta. Uostalom, o tome svedoči i rezultat. Izašli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo na parket kao tim, što je bilo divno videti. Model po kom smo igrali u prethodnoj utakmici trebalo bi da primenimo u narednoj protiv Partizana", rekao je Frenklin, prenosi klub.

Borac je u prethodnom kolu slavio protiv FMP-a (96:75), odnosno vezao je dve pobede u ABA ligi, dok crno-beli ovaj meč dočekuju sa dva uzastopna poraza.



"Verujem da smo spremni za izazov koji je pred nama. Sposobni smo da igramo kvalitetan meč svih 40 minuta, što je preduslov da pariramo ekipi kakva je Partizan"
, rekao je Frenklin, prenosi klub.

Borac je trenutno osmi na tabeli regionalnog takmičenja sa četiri pobede i isto toliko poraza, dok su crno-beli šesti sa skorom 5/3.

"O rivalu ne moram puno da pričam, reč je o sjajnom sastavu, učesniku Evrolige i aktuelnom šampionu ABA lige. Bez obzira na te podatke, koji upozoravaju, želimo da izađemo na teren i odigramo na visokom nivou", naveo je Frenklin.

Centar Borca je dodao da se i dalje navikava na "neke stvari u Evropi, a koje se, pre svega, tiču košarke".

"Ipak, imam veliku pomoć od čitavog tima, kako od saigrača, tako i od trenera. Želim da istaknem da se u Borcu nalaze zaista sjajni momci, koji su željni dobre igre i sportskog dokazivanja. Tako da mogu da poručim navijačima da će tokom sezone imati šta da vide od nas", zaključio je Frenklin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.