Sportisti podržali Osmeh na dar

Izvor: B92, 16.Dec.2009, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportisti podržali "Osmeh na dar"

Više sportista i ove godine podržalo je humanitarnu akciju Prvog studentskog fonda "Osmeh na dar".

Sportisti, među kojima su bili kapiten KK Partizan Petar Božić, Dušan Kecman, košarkaš FMP-a Miroslav Raduljica, fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić i odbojkašica Crvene zvezde Ivana Nešović, učestvovali su u prikupljanju novca za kupovinu novogodišnjih paketića za decu sa Kosova i Metohije, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za decu širom Srbije koja su bez roditeljskog staranja.

Akcija traje do 23. decembra i svi zainteresovani mogu da donesu svoj paketić na Pravni fakultet svakog radnog dana od 10 do 19 časova.

Studenti će 25. decembra paketiće lično odneti deci sa KiM, kao i mališanima u drugim delovima Srbije, koji odrastaju bez roditelja.

U okviru prikupljanja sredstava u fond za narednu akciju na proleće će biti održana velika akucija od koje će sav prikupljen novac otići na kupovinu udžbenika i knjiga za decu.

Prvi predmet na aukciji biće košarkaška lopta sa potpisima igrača Partizana.

Svi zainteresovani informacije o akcijama mogu da dobiju na ovoj stranici kao i putem elektronske pošte.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.