Spartak predstavio veliko pojačanje iz Partizana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak predstavio veliko pojačanje iz Partizana! (foto)

Ovaj momak bio je velika nada crno-belih, ali nije uspeo da se nametne u žestokoj konkurenciji.

Iako je pre samo godinu dana potpisao petogodišnji ugovor sa Partizanom, 19-godišnji napadač Sava Petrov završio je svoju misiju u klubu iz Humske.

Posle kaljenja u Teleoptiku i saznanja da ni ove sezone ne može da se nada šansi u prvom timu Partizana, Petrov se u finišu aktuelnog prelaznog roka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rastao sa crno-belima.

Karijeru nastavlja u subotičkom Spartaku ŽK, sa kojim je, uz posredovanje Igora Gluščevića, potpisao ugovor na tri godine, potvrđeno je na Instragram stranici ovog kluba.





''Igor Glušćević sad već tradicionalno tokom prelaznog roka u Spartak dovede mlade perspektivne igrace. Prethodnih godina to su bili Plavšić, Kerkez, a ove godine Rudovic i evo sada Savo Petrov.





Petrov (1998) je prošao kompletnu školu Partizana, pre godinu dana je potpisao petogodišnji ugovor sa Partizanom i poslat je na kaljenje u Teleoptik sa kojim je izborio povratak u II ligu..





Željan igranja u jacem rangu, a kako ga struka Partizana trenutno nema u vidu dolazi u naš Spartak. Savo igra na poziciji napadaca... ugovor je potpisao na 3 godine.. Savo dobrodošao!!!'', poručuju iz Spartaka.

Savo Petrov pojacava napad Igor Gluscevic sad vec tradicionalno tokom prelaznog roka u Spartak dovede mlade perspektivne igrace. Prethodnih godina to su bili Plavsic, Kerkez, a ove godine Rudovic i evo sada Savo Petrov. Petrov (1998) je prosao kompletnu skolu Partizana, pre godinu dana je potpisao petogodisnji ugovor sa Partizanom i poslat je na kaljenje u Teleoptik sa kojim je izborio povratak u II ligu..Zeljan igranja u jacem rangu, a kako ga  struka Partizana trenutno nema u vidu dolazi u nas Spartak. Savo igra na poziciji napadaca...ugovor je potpisao na 3godine.. Savo dobrodosao!!!

Објава коју дели FC Spartak (@fcspartaksubotica) дана 30. Авг 2017. у 1:59 PDT
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZAVRŠENA MISIJA: Golman raskinuo ugovor sa Partizanom i traži novi klub (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2017, 09:07

Posle samo godinu dana napustio je klub iz Humske i poslednjeg dana prelaznog roka postao slobodan igrač.. . Posle Alena Stevanovića, koji je jutros u društvu menadžera Zorana Stojadinovića raskinuo ugovor sa Partizanom i otputovao u Sofiju, gde ga posle lekarskih pregleda čeka potpis dvogodišnjeg...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.