Spartak nagradio Antonića sa 10.000 dinara

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2012, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak nagradio Antonića sa 10.000 dinara

Goran Antonić, štoper, a trenutno prisilno desni bek Spartak Zlatibor vode, nagrađen je sa 10.000 dinara od strane kluba za sportsko ponašanje u poslednjem meču jesenjeg dela Super lige u kome je Spartak odigrao 2:2 protiv Partizana.
Bek Partizana Aleksandar Miljković je u poslednjem minutu utakmice, posle izgubljene lopte, prvo faulirao Antonića, zatim ga gurno na trabu, a kad je bek Spartaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ustao, igrač Partizana ga je dva puta uhvatio za gušu. Antonić je ostao miran i sačekao da sudija pokaže – žuti karton Miljkoviću.
Videli su svi šta se dešavalo u duelu Antonića i Miljkovića. Antonić je stoički izdržao sve što je Miljković mislio da može i treba da uradi. Nije podlegao pritisku, retko se desi da neko može da izdrži ono što je izdržao naš igrač. Nije reagovao nesportski i za to ga je klub nagradio sa 10.000 dinara – kazao je Miodrag Morača, sportski direktor Spartak Zlatibor vode.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Antoniću nagrada zbog "davljenja"

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2012, 11:52

Fudbalera Spartaka koji je u žiži nakon što ga je Aleksandar Miljković davio na meču poslednjeg jesenjeg kola, nagrađen od kluba.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.