Spartak: Ne plašimo se Partizana

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak: Ne plašimo se Partizana

Trener fudbalera Spartaka Dragan Kanatlarovski smatra da njegova ekipa nema šta da izgubi protiv Partizana i da će u Beograd doći da se nadigrava.

Subotičani će gostovati "crno-belima" u subotu od 15.00 u okviru 14. kola JSL, a šef struke trenutno osmoplasiranog tima tabele smatra da je Partizan najbolji tim u državi.

"Nadam se pozitivnom rezultatu, niko ne može da nam oduzme pravo da se nadamo. Imamo želju, a psihološka prednost je na našoj strani jer Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mora da pobedi", istakao je Kanatlarovski.

Utakmica na stadionu u Humskoj igraće se pred praznim tribinama zbog kazne koju su „crno-beli“ dobili zbog incidenata u na poslednjem večitom derbiju.

"Žalim što neće biti publike zbog naših mladih igrača koji neće osetiti atmosferu, ali šta je tu je... To je kazna i mi tu ništa ne možemo da promenimo", naveo je Kanatlarovski.

Spartak će u Beogradu zaigrati bez suspendovanog Vladimira Kovačevića, svi ostali fudbaleri su spremni, a Andrej Mrkela navodi da se njegovi saigrači ne plaše Partizana.

"Partizan je dobar protivnik. Idemo da se nadigravamo sa šestostrukim uzastopnim šampionom, jedino mi je žao što neće biti publike da vidi dobru predstavu", rekao je Mrkela.

Spartak posle 13 utakmica ima 20 bodova i osmi je na tabeli Super lige, dok je Partizan lider sa sedam bodova više.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak: Ne plašimo se Partizana

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Trener fudbalera Spartaka Dragan Kanatlarovski smatra da njegova ekipa nema šta da izgubi protiv Partizana i da će u Beograd doći da se nadigrava...Subotičani će gostovati "crno-belima" u subotu od 15.00 u okviru 14. kola JSL, a šef struke trenutno osmoplasiranog tima tabele smatra da je Partizan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.