Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 18:57

Španski tim pregovara sa Muslijem

Gran Kanarija planira da dovede srpskog centra

Gran Kanarija pregovara sa Dejanom Muslijem, piše lokalni list La provincia.

Ova ekipa je u potrazi za centrom i želja im je da dovedu Muslija koji je slobodan igrač. Plus mu je što poznaje ACB ligu jer je nastupao već za Baskoniju, Manresu, Unikahu i Andoru.

Musli je završio saradnju sa Andorom u junu, tada nije igrao u završnoj fazi lige zbog povrede kolena. I od tada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je bez kluba, iako je bilo reči da će u Kinu.

Srpski centar je u karijeri igrao za FMP, Kahu Laboral, Fuenlabradu, Megu, Partizan, Megu, Manresu, Unikahu, Brose Bamberg i Andoru od 2019. godine.

Gran Kanarija traži zamenu za Džejkoba Vajlija, kao i Kalifu Diopa.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Musli se vraća u ACB ligu?

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2020

Španski tim traži pomoć srpskog centra...Otkako je raskinuo saradnju sa Andorom proteklog leta, Dejan Musli je slobodan igrač...Uskoro bi mogao ponovo da obuče dres jednog španskog kluba pošto trenutno pregovara sa Gran Kanarijom, prenose lokalni mediji...Mnogo se govorilo o tome da bi 29-godišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.