Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2023, 01:30

Španci puni slutnji posle poraza od Partizana: „O ne, biće kao protiv Efesa…“

Španski mediji su šokirani raspletom prvog meča, navode da je Real „žrtva pantera“, da su se pokazale tačnim prognoze da je Partizan najteži mogući protivnik i ofanzivno najmoćnija ekipa Evrolige.
Više od poraza brine povreda Tavareša, za njega nemaju zamenu, bilo je jasno kada je obukao gornji deo trenerke da ne može da pomogne u nastavku. Roviti Entoni Rendolf nije zamena, Ćus Mateo je rekao da ne može da prognozira hoće li afrički div biti na parketu u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << meču. 
Problem je levo koleno, to je nešto što Tavareš vuče več duže vreme, stvari je pogoršala činjenica da mora da igra velike minute. I upravo to ga je opteretilo, nema Poajrea, Real nije imao drugo rešenje osim da najbolji igrač provodi produženo vreme na parketu. Uostalom u prvom delu je igrao 19 od 20 minuta, pa je jasno koliko „Los Blankosi“ zavise od strašnog centra.
Sećanja i crne slutnje se vraćaju na 2021. kada je Tavareš propustio tri od pet mečeva u četvrtfinalu protiv Efesa, igrali su petu utakmicu, izgubili u Istanbulu, pošto su se vratili od 0:2. Strah da se isto ne ponovi veoma je prisutan. U pomenutoj seriji u odsustvu Tavareša eksplodirao je Garuba, samo, Real sada nema takvu alternativu. 
Tavareš danas ide preglede, videće se da li može

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoće li Tavares igrati protiv Partizana?

Izvor: B92, 27.Apr.2023

Dok partizanovci slave Kevina Pantera i pobedu u prvom meču Top 8 serije Evrolige, iz ugla navijača Reala ključni momenat bila je povreda Valtera Tavaresa...Gorostasni centar je doživeo povredu levog kolena u prvom poluvremenu utakmice u utorak, pre svih je otišao u svlačionicu, a potom u drugom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.