Španci pomno prate dešavanja u Partizanu!?

Izvor: BKTV News, 08.Mar.2018, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci pomno prate dešavanja u Partizanu!?

Priča o Miroslavu Đukiću ne jenjava

Miroslav Đukić na vrhu je liste kandidata za novog trenera Valjadolida objavila je Marka.

Španski list tvrdi da je u projekciji rukiovodstva kluba povratak Đukića u klub jedno od rešenja na putu ka Primeri, s obzirom na to da u Valjadolidu nisu zadovoljni radom aktuelnog stratega Luisa Cezara.

Iako je direktna promocija veoma daleko, španski drugoligaš ima šansu da do elite stigne kroz plej-of, a upravo tim putem >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Đukić je 2013. godine klub uveo u društvo Barselone i Reala.

Marka navodi da u Valjadolidu pažljivo prate situaciju u Beogradu, nadajući se da će Partizan i Đukić zaista rastati, ali je taj scenario sve manje izvestan posle jučerašnje kontraverzne kjonferencije i današnje pobede nad Radom.

Kakav god epilog bio, nema sumnje da su dešavanja u redovima srpskog šampiona interesantna i van granica zemlje.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.